Δίκτυο ATM

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ’S (ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ – ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ ΠΙΕΡΙΑΣ)

Οι υπηρεσίες που παρέχονται όλο το 24ωρο με απόλυτη ασφάλεια στα αξιότιμα μέλη μας που κατέχουν χρεωστική κάρτα της Τράπεζας αφορούν σε :

  • Ανάληψη μετρητών από συνδεδεμένο λογαριασμό σας (μέχρι €420 εβδομαδιαίως, κατά τη διάρκεια ισχύος των capital controls)
  • Μεταφορά ποσών μεταξύ των συνδεδεμένων λογαριασμών σας ταμιευτηρίου.
  • Ερώτηση για το υπόλοιπο των συνδεδεμένων λογαριασμών σας.
  • Κινήσεις (7 τελευταίες) των συνδεδεμένων λογαριασμών σας.

Διευκρινίζεται ότι στην απόδειξη που εκδίδεται μετά από κάθε ανάληψη, εμφανίζεται τόσο το ποσό αυτής όσο και το υπόλοιπο που απομένει για να συμπληρωθεί το εβδομαδιαίο όριο των €420. Για το τρέχον – πραγματικό υπόλοιπο μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επιλογές «Ερώτηση Υπολοίπου» ή «Κίνηση Λογαριασμού».

 

 

3 Σημεία εξυπηρέτησης ATM – Παντού και πάντα ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

Ένα σύγχρονο δίκτυο ΑΤΜ σε όλη την Πιερία από την Τράπεζά μας στη διάθεση του κάθε πολίτη για γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση.

 

1ο ATM – Κασσάνδρου 23 – Κατερίνη


2ο ATM – Κεντρική Πλατεία Κονταριώτισσας ( Δίπλα στα Κ.Α.Π.Η)

ATM τοποθετήθηκε στο Δ.Δ Κονταριώτισσας και εξυπηρετεί επίσης τα Δημοτικά Διαμερίσματα Βροντούς, Άγιου Σπυρίδωνα, Δίου, Καρίτσας, Νέας Εφέσου.


3ο ATM – Υποκατάστημα Λεπτοκαρυάς – Πλατεία Ι. Μεταξά


 

 

BANNER ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ -240X240
ATM-Points---240X387
Θέλετε να ενημερωθείτε ή να μας ρωτήσετε κάτι;

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: 23510 30996, 30997. Για να λαμβάνετε τα νέα μας μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter) δίνοντας απλά το email μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ