Στόχοι – Προοπτικές

Βασικός στόχος της ίδρυσης της Τράπεζας, ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα, δεν είναι η υψηλή κερδοφορία της, αλλά η παροχή υψηλής ποιότητας τραπεζικών εργασιών στα μέλη της με χαμηλό κόστος, η ενίσχυση με διαφόρους τρόπους των μελών της και η προώθηση και ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, δηλαδή της ευρύτερης περιοχής του Νομού Πιερίας.
Με αφετηρία τον παραπάνω σκοπό λειτουργίας της, η Τράπεζα αναπτύσσεται διαρκώς και κάθε μέρα προσελκύει όλο και περισσότερους συνεταίρους, αφού οι Πιεριείς, αναγνώρισαν τη θετική παρουσία της στον τραπεζικό χώρο. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 2014 ο αριθμός των μελών της Τράπεζας ανέρχονταν στα 3.704.

Το Δ.Σ. της Τράπεζας ζητάει από κάθε μέλος της Τράπεζας αλλά και από κάθε Πιεριέα να συνδράμει στην προσπάθεια ανάπτυξης της Τράπεζας. Συγκεκριμένα τα μέλη πρέπει να αναθέτουν σχεδόν όλες τους τις τραπεζικές εργασίες στην Τράπεζα, οι δε Πιεριείς που δεν έγιναν ακόμη μέλη της να εγγραφούν άμεσα, έτσι ώστε όλοι οι Πιεριείς να γίνουν κοινωνοί και πρεσβευτές αυτής της προσπάθειας που γίνεται για την εδραίωση της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ στον τοπικό τραπεζικό χώρο.

Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας
Η δική μας Τράπεζα…

Αξιοπιστία
Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση
Τραπεζικά Προϊόντα
Σύγχρονες Υποδομές
Υποστήριξη Πελατών
Επικοινωνιακή Πολιτική
Τοπική Ανάπτυξη
Δίκτυο καταστημάτων και ATM
BANNER ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ -240X240
ATM-Points---240X387
Θέλετε να ενημερωθείτε ή να μας ρωτήσετε κάτι;

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: 23510 30996, 30997. Για να λαμβάνετε τα νέα μας μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter) δίνοντας απλά το email μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ