Φιλοσοφία

Hands_shaking

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 22 χρόνια λειτουργίας στο εγχώριο Τραπεζικό σύστημα, υλοποίησε το όραμα των Ιδρυτών και των κατά καιρούς Διοικήσεων της για τη δημιουργία μιας τοπικής Τράπεζας, διαφορετικής, που να λειτουργεί συμπληρωματικά με τις εμπορικές Τράπεζες, προάγοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, στέκεται δίπλα στα μέλη της καθώς αφενός μεν επιλύει τα χρηματοοικονομικά προβλήματά τους με ευελιξία, ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων και διαφάνεια, αφετέρου δε, τους προσφέρει σύγχρονα, ανταγωνιστικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους τραπεζικά προϊόντα (καταθέσεις, χρηματοδοτήσεις, εμβάσματα, εγγυητικές επιστολές), αναπτύσσοντας συνεχώς νέες δραστηριότητες. Στις τελευταίες περιλαμβάνεται –μεταξύ των άλλων- και η διασύνδεση της Τράπεζας με την ΔΙΑ.Σ. Α.Ε.(Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.), έτσι ώστε να είναι δυνατή και σε λοιπούς συναλλασσόμενους – μη μέλη, η μέσω των ταμείων των καταστημάτων Κατερίνης και Λεπτοκαρυάς πληρωμή των λογαριασμών και άλλων οικονομικών υποχρεώσεων καταναλωτών και λοιπών οφειλετών προς Οργανισμούς, Επιχειρήσεις, το Ελληνικό Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και λοιπούς φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

BANNER ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ -240X240
ATM-Points---240X387
Θέλετε να ενημερωθείτε ή να μας ρωτήσετε κάτι;

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε με χαρά. Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο: 23510 30996, 30997. Για να λαμβάνετε τα νέα μας μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο (Newsletter) δίνοντας απλά το email μας.

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΩΝ
ΑΝΤΙΘΕΣΗ